Zvrácené představy
zvracené hlavou
zdali jsem pro tohle
zrovna já tou pravou..?!
Vzpírám se myšlenkám
upírám k naději
oči své
jež přirovnám
k milenkám raději
Než že bych řekla
'Jsou jen Tvé'
Strachu se poddávám
temní mé snění
v těch snech já roztávám
Tebe dostávám
..všechno se mění
A znovu prohrávám
vinou chtění
tíhou touhy mi vlastní
ostrá bolest na hrudi
Tak raději zhasni
ať smutek se nevzbudí
(neb ho to popudí)