no tohle !!
smontujem si ženy
hodně pěny na ta místa
trochu barvy tvář je čistá
dotáhneme šrouby matky
pohled dovnitř
pod pozlátky
co se skrývá co tam tají
to je krása
ty se mají
samy mohou jak je libo
do rukou brát tu tkáň živou
tu zas vlasy
boky pevné
neváhal jsem je to zjevné
když nám došly v realitě
zejí mosty
prázdno v bytě
na ulicích jenom vousy
ohryzky co k pivu jdou si
a ta vůně ta mi chybí
ženy !! kde jste ??
muži chtiví
stále žijí z vašich tvarů
mají pro vás nůše darů
nosit by vás chtěli domů
přes práh
sadem
kolem stromů
vozit k mořím blíž být slunci
pečovat a k nohám unci
zlata
růží
modra z nebe
kde jsi ? vrať se !
chci jen tebe...
ženo ze snů
z lesa přání
krásná večer
za svítání
montujem si k potěšení
náhražky
snad k pobavení
bez naděje že se spraví
vztahy
touhy
vnitřní zdraví
dovednosti slovních výměn
oční kontakt
doteky
a pak sami
když se setmí
balíme se do deky
hmm, ta patrně bude mít ohlas, je krásná
škoda, že nejdeš "naroubovat" ;)
02.05.2013 12:26:17 | Radhuza
jsem zvláštní ovocný stom, co plodí celoročně zelenočervená pecekprostá oválná...
no, prostě to nejde :) a jak se znám, je to moc dobře..
a mé díky za zastavení
02.05.2013 12:33:35 | poeta
..nevím jak ty, ale já jsem s ní docela spokojenej:
http://www.zpovedka.cz/001307.php
02.05.2013 14:12:14 | Aťan