láska je náhodný rozdíl několika čísel
/
/
kolik je metafor
času k vyjádření
šepotů o vlnách
co zlomí se a pění - do očí vhání sůl
láska je život
energie
zraje a stále rozkvétá
odlétá
když to nejmíň čekáš
a ty se lekáš, že to neskončí
dva body vzdálené
dva póly
co polaritu nezapřely
ač sebevíc by chtěly
nesplynou
tak jak se v čase zrodí
zahynou
/
/
Přečteno 311x
Tipy 10
Poslední tipující: Sýkorka07, Radhuza pro Hospic sv. Štěpána, Cizí neštěstí, aravara, Miriska
Komentáře (1)
Komentujících (1)