Oheň plápolá,
věrnost dává.
Málokdo mu odolá,
když plamen zamává.
Oheň k nebi plane,
naději posiluje,
příběh svůj vypravuje
a lásku zpečeťuje.
Líbí se mi,akorát bych nahradil ten druhý plamen něčim jiným.
Na své otázky najdeš odpověď,když si tady budeš číst ,jak píší ostatní.
19.07.2013 18:26:36 | Jozef Bojanovský