ve větru tajemství jsou skryta
v poryvech
v šeptání
a dokud hráz vod masy svírá
nikde žádná díra
proud nás ochrání
jen loďka osamělá pluje
zrcadlem vodních par
a žádné veslo
žádná plachta
jen bloudění
zlý dar
břeh nepoznáme
noha nespočine
a vůně louky z doslechu
snad žízní zhynem
hladem
žárem
bez spěchu
jen bloudění
zlý dar
snad žízní zhynem
hladem
žárem
hergot poeto, nelez mně na to slunce bez slamáku.. chjo..
ST
09.06.2013 19:59:52 | Aťan