Vývojáři
Bělavá poznání
pozdravy, setkání
ruce a úsměvy
začaté příběhy
Stisky a sevření
brány a vězení
zlevníme doteky
zdražíme převleky
Chtěné a nechtěné
změřené, zvážené
prodané pod cenou
neznámou, smyšlenou
Minout se, neminout
na procházce stoletím
vycítit, proměnit
než zbude prach a dým
Přečteno 539x
Tipy 12
Poslední tipující: J.Karasová, Now, enigman, kudlankaW, BArBArKO, Amonasr, Radhuza, Aťan, VEDz RVAHEs
Komentáře (9)
Komentujících (5)