Tréma?
Slyším cválat koně,
ne to moje srdce tak bije.
V dlaních se dělají jezírka potu.
Tváře mi růžoví
Jako nejkrásnějšímu květu.
Sucho mám v ústechjako na Sahaře.
Nohy se nechtějí pohnout,
z kamene jako by byly.
Oblévá mě pot
jako v sauně,
běhá mi mráz po zádech.
Za chvíli Tě poznám,
lásko moje budoucí...
Komentáře (0)