Post-láska
Brutální slečna
s paprsky citronu
místo vlasů
a nečitelným rukopisem slov
v pantomimickém
nočním jasu.
A já, malíř
co srdeční stěny
vymaluje lépe
než přeslazený psí pohled
v hlubokém
duševním sklepě.
Jen tobě ne
ty nosíš masku mrchy
tak nad mými ostatky
vznáší se hladoví supi.
Možná je všechno zbytečné
když láska
navlékne podvazky
a projde se kanálem
s bělásky.
Ještě jednou
naposledy
teď jemněji
zadržím dech
a vnořím se do jehel
s nadějí.
Přečteno 404x
Tipy 12
Poslední tipující: Admen, Robin Marnolli, Amonasr, Philosophic Theory, Sýkorka07, isisleo, přechodná záležitost
Komentáře (5)
Komentujících (5)