.
vezmu dětem čokoládu
a nevěstám závoje
nastolím si svoji vládu
ušpiněnou vod hnoje
zaprasím vám kolonády
kostely i mešity
pod vedením moji vlády
bude trpět zem i TY
zdaním lásku i svítání
a vzduch radši taky
běh sed leh a nebo stání
prachů budou mraky
velectění páni paní
z výše na vás seru
čím víc kdo se tomu brání
tím víc vod něj beru
.
Lidstvo má jen jednu jedinou opravdu účinnou zbraň-je jí smích.
(Mark Twain)
Kde vězíš, lenochu?
23.07.2018 20:15:55 | Iva Borecká
to "vod" mě zmátlo slunce, já to brala jako vody, bez vod a ne a ne myšlenkově uhnout :o)
27.06.2013 21:06:45 | hanele m.