Promiňte mi prosím
Anotace: Je to pro dva určitě neurčité lidičky, mám je oba ráda, ale to z té básničky je všechno docela zřejmé
Je pozdě říct miluji tě,
je pozdě říct lásko,chci tě,
už jsem tě jednou ponížila ,
a tím jsem ti ublížila.
Chtěla bych moc omluvit se
a přitom chci neztrapnit se.
Já vím,že's mě miloval,
budoucnost sis maloval,
ale prosím,máš teď ji
a vkládej v ní naději!
Věř v ní víc než's věřil v mne
nevkládej do ní plané naděje.
Komentáře (0)