Anotace: •••
V partituře poznačil sis..
Zde kráčíš sám a zmatený
po trávě zabalené v perníčcích
od modřiny
do modřiny
existuje jen malá vzdálenost
času
a rozmazané melodie
Máš nápad..
Ten tě (snad) nezabije
(snad) neotráví
Máš paletu plnou barevných chtíčů
..chceš jen vypadnout
Ano, chci
..chceš jen odletět
Ano ano ano
..tak moc chceš malovat něco, co už je
malováno
Někým
S někým..
V partituře poznačil sis..
Zde nejsi sám
ani zmatený
Máš naděje
vyhlídky
cíle
a zloděje
chmur a úzkostí
a v sedm večer rande
s radostí
Čtu: "V partituře poznačil cis..", ale u trávy a perníčků to začalo dávat smysl.
:-)
30.07.2013 19:42:35 | lidus