Krása zapomnění
Anotace: Uvědomnění vzpomínek na staré vztahy, které skončily, ale stejně mají stále co nabídnout - vzpomínky.
S odstupem času,
zapomínáš,
vnímáš jen krásu,
na špatné si už nevzpomínáš.
Co krásné bylo už tehdy,
nestárne.
Stává se krásnějším, mnohdy.
Ten pocit, naplněnosti,
nepromarněnosti chvil,
vzpomínek vzácnosti,
nejlepšímu kousku co zbyl.
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)