Anotace: Je to takova básnicka o nicem. Já jsem ji vymejšlela za pochodu, tak bych prosila nějaké komentáře.
I já mám cíle,
i když se vám to nezdá,
trvá to chvíle,
a přece je neznám.
Já však za cíli svými jdu,
a nebráním se změnám.
Vždyť je jedno, že jsou tu,
ty další já stále hledám.