Cink,cink
*~*~*
Má celou sbírku
..autíček na klíček
a plnou krabičku
..duhových kuliček,
má malý prak
..co sám si vyrobil
a starý vláček,
..koleje vyhodil.
A plechový domek
..jako pokladnička
šesták tam vhodila
..i prababička,
ve starém kufru spí
..medvídek z plyše
má utržené ouško
..a taky díru v břiše.
Všechny ty věci teď
..nějak posmutněly
že ve starém kufru
..je asi zapomněly.
A kdo je našel?
..Už jenom vzpomínka
je konec pohádky
..a zvonek zacinká.
„cink,cink,cink“
~*~
Tak toto se nedá napsat líp. Škoda, že už nemám ten kufr. Taky jsem ho měl.
28.08.2013 10:11:27 | VEDz RVAHEs