Odešla......
Anotace: ............................................................................................
Slzy mi tečou po tváří,
mé oči od kapky slzy zazáří.....
Odešla,už tu není,
bez ní se život změní.....
není tu život,
není tu svět....
je tu prý hezky-někdo se splet.
Už není mezi námi je tu pusto,nezní smích,
já jsem bez ní vážně v rozpacích.
Není veselo tu a nikdy nebude,
bez ní to ani nepůjde...
Komentáře (0)