Jen zrnko písku
Hledání zrnka písku
v hromadě starých pocitů
když se v nich probírám
znejistím, nejsi tu
šedá pletenina večera
padá a nehřeje
a v koutě malých bolů
žádná naděje
že s jitrem
moje splíny mají řešení
a nitrem
letí náznak zděšení
nemůžu najít
TVOJE těšení
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: zdenka, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)