Hledej, uvidíš že najdeš
u lehkých holek však lásku nenajdeš.
Věřím tomu, že než spadne první sněhová vločka
spojí se tvoje a její vlastně, vaše, očka.
:)
Promiň, možná se to nerýmuje tak pěkně jako to, co tu píšeš, ale ode mě máš typ za pravdu a styl.
22.09.2013 21:29:05 | Therentia
no, jak to mám říci?
řeknu to na rovinu...osobně mi to přijde odfáknuté, nebo narychlo...
umíš dát vyšší laťku s barvitějším a detailnějsím obsahem...tak dnes teda nevím...dnes jsem tu "nenakoupil"
RM.
21.09.2013 21:55:11 | Robin Marnolli
Tak já tedy "nakoupím!"
neb otevírám třetí láhev ze čtyřech zakoupených vín...
23.09.2013 20:28:16 | kudlankaW