Anotace: 6.8.2013
Vidím, že nejsem sama, kdo má občas tyhlecky nostalgie. Hned se člověk cítí mín nemoderní a malomocný!
28.04.2019 18:22:58 | prostě Zuzana
Hloupě marketingově řečeno "název prodává", ale já na to totálně kašlu. Název je jenom pro mě, snažím se o vystižení jasné charakteristiky toho, co jsem napsal (někdy to obsahu podobné méně, někdy se daří líp).
14.10.2013 20:47:50 | animovaný medvídek Pů
samozřejmě že ten název je tam úplně správně, stačí pochopit o čem to je.. :)
chjo.. radilům bych snížil příděl
03.10.2013 21:12:23 | Aťan
Vůbec to neni tak špatný, ale ten název je úplně hroznej, absolutně to zabíjí ( ani jsem na to nechtěl klikat ). Proč nedat prostě "Bunkr"?
03.10.2013 13:08:08 | Nikotin