Anotace: •••
Tohle musí někdy skončit
s životem na dlani
a dýcháním smrtelných pachů
Už bylo dost..
tahů
a následných šachů
Být zahnán do úzkých a krčit se v koutě
..to není, oč tu běží
Je to jen vystřelený mozek z poutě
stěží
Místy oblačno, místy chemické zbraně
Jak uspořádat v srdci Woodstock
když nevíme, jak na ně?
Procházka nitrem
Měsíční vzkazy
Záhada, co občas je a občas není
Budu tvým léčivým kódem
a čekat na rozluštění
Vystřelený mozek, jo, to mám...
Tváří se to trochu jako Hamlet ze světové války a k němu se rýmuje vynález zkázy, sakra, erupce na slunci. Aspoň, že na to rozluštění je šance.
03.11.2013 13:53:06 | lidus
tohle musí někdy skončit...
29.10.2013 08:15:23 | Trdlo