Třpytivé přání
Anotace: Klid a mír noci na křídlech andělů. Chtěla bych odletět...
Klidně a zcela tiše
padají vločky bílé,
a já tu ze své skrýše-
z té nejtajnější chvíle
posílám skromné přání
do třpytu této noci.
Anděl mé srdce chrání
a snáší na zem pocit
tepla a míru vloček z nebe
a taky pohlazení
i když jsi daleko
pro samotného tebe.
Komentáře (1)
Komentujících (1)