Chtěl bych jednou
Napsat tak báseň
jako-by jedním tahem
malířského štětce
bez chyb a lehce
co pabaví a zujme
jako ostří šavle
které za krkem zamrazí
toho, kdo ji čte.
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, tato22, Jozef Bojanovský
Komentáře (4)
Komentujících (3)