V pár slovech skrývá se celý příběh. Kdo říká, že se musíme upsat do bezvědomí, abychom popsali krásu prchavého okamžiku, krásu hvězdné noci. Pro mě báseň se vším, co k ní patří. Díky snílku za probdělé noci a živé sny. :o)
28.11.2013 16:14:14 | Tichá meluzína