Myšlenky
Myšlenky vyhnat bych chtěla
a navodit klid, pro spánek nutný..
hlava ale co chce si dělá,
má svůj tip, ráno bývá krutý..
Nejen ráno, už i den,
soužení i v souznění..
mám i tak svůj sen,
po smíchu toužení..
Ráno, ve dne, v noci...
s láskou lze vše přeci...
nejsme vězni v kleci....
22. 11. 2013 /23:30+/
Komentáře (0)