vlčí
Anotace: Zase já..pomalu stísněná a natlačená v čase...
Chttěla bych umět proklínat a nikoho si do duše nepustit.
chtěla bych umět rovně stát a vlka ze sebe vypustit
.Chtěla bych v očích něco mít,to vášen v sobě skrytou
jen tak drápkama zakroužit a pomstít svou duši zbytou.
Chtěla bych umět tvrdá být, na slova a ponížení.
Jak havran nad lesy zakroužit a vědět co tu není.
Chtěla bych všem, co na přátelé si hrají
ukázat, že hodně špatně znají tu co bych jí chtěla být.
Chtěla bych sama ze sebe vystoupit,
z toho těla, co jen mlčí.
Najít v sobě sílu, vášeň cit...
být opět volná a vlčí...
Přečteno 320x
Tipy 9
Poslední tipující: vodnař, Jana B., melebele, poeta, enigman, tato22
Komentáře (2)
Komentujících (2)