Anotace: Trošku předběžně, ale já už to tak mám :-)
Do prázdna stoupá mrak
vrak
letošních chvil ...
Já tu byl
/polapená křičím/
ničím
co se dá ...
zmatená a
zbabělá
s tímto rokem
KONČÍM ...
tak to jo
29.05.2014 20:49:59 | CoT
Tak přeji do nového roku odvahu a projasnění....Ji.
22.12.2013 21:34:23 | jitoush
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?