Když.,...
Když nevěřím už v nic,
když tvá zloba se stává zlobou mou,
a prochází mým nitrem....
Můj osud splyne na papíře
s osudem tvým....
Papír nikdy neodmítá
ta slova vyslechnout...
Přečteno 417x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, vodnař, jitoush, Isquieasuus
Komentáře (3)
Komentujících (3)