Moc dobrý !
12.01.2014 11:57:59 | Bananky v čokolade
Možná tam měla kápnout trochu vitriolu. To už by poznal. S lhostejným člověkem je zbytečné utrácet vlastní čas. Je někde jiný, který by za něj byl rád. Báseň se mi líbí, je smutná, ale nemusí být bezvýchodná. Pokračování si můžeme domyslet každý sám. :O)
11.01.2014 19:12:29 | Tichá meluzína