Anotace: já jsem fakt naštvaná, týýjo ...
jsou řeky, který nepřebrodíš
a věci, který nemůžeš vzít zpátky
břemena, která nejde zvednout
cesty, kde nejsou žádný zkratky
tak si to přiznej a nepokoušej
se říkat mi, co bych měla dělat
na to mám svoji vlastní hlavu
věř mi - zeptám se, kdybych chtěla
nemůžeš rozumět všemu, drahý
a tak se do mě přestaň srát
jsou věci, který nepochopíš
a tak je sakra nechej tak
Krása, dávám pale hore. (y) Jen bych ty řádky trošku přeskládal.
Jsou řeky,
který nepřebrodíš
a věci,
který nemůžeš vzít zpátky
břemena,
která nejde zvednout
cesty,
kde nejsou žádný zkratky
tak si to přiznej
a nepokoušej se říkat mi,
co bych měla dělat
na to mám svoji vlastní hlavu
věř mi...
zeptám se, kdybych chtěla
nemůžeš rozumět všemu,
drahý...
tak přestaň se do mě srát
jsou věci,
který nepochopíš
Tak sakra nechej je tak.
16.01.2014 18:24:01 | Pučik
Drtivej dopad ten konec..hmm,má to sakra grády a jiskří to emocema až přes monitor ke mě.Fajn ;)
14.01.2014 19:18:00 | xoxoxo