Tři blbinky
Anotace: Jen na pobavení.
Papiňák
Papiňák má každá žena,
maso tam vždy změkne,
ať je mladá či stařena,
říká je to pěkné.
V kuchyni on vážně není,
víme, kde se skrývá,
mužskou sílu moc rád plení,
vítězem on bývá.
Falešná kámoška
Falešná je tahle Katka,
brzy vznikne asi hádka,
po chlapci mi pokukuje,
prý se ráda pomiluje,
tak ji rázně varuji,
box už pilně trénuji.
Svatba v lese
Muchomůrka tygrovaná,
jedovatá je to panna,
satan jako mládeneček,
chce ji dostat pod čepeček.
Pestřec se za svědka chystá,
čechratka prý je též jistá,
závojenka honem chvátá,
je to svatba jedovatá.
Přečteno 375x
Tipy 11
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Květka Š., enigman, střelkyně1, v.hercik, Firren, contionor, Isquieasuus
Komentáře (3)
Komentujících (3)