Anotace: Na počest úspěšné zkoušky z předmětu Klimatologie a hydrogeografie, v rámci níž jsme museli vytvářet i mapu topoklimatu, která mi dělala společnost přes vánoční svátky loňského roku.
Takže za prve gratulejšn ke zkoušce;) a jinak dobrý Marku fajn se ti to podařilo obrazně vnést do básně takže jo líbí ..no fajné že jsi se rozepsal vida že to jde :)))
22.01.2014 12:44:28 | xoxoxo
Thenk jů mockrát ke gratulaci :))
Kdybys měla Denčo někdy zájem, mohu Ti poslat i fotky oné mapy :D myslím, že by to význam té básně jenom podtrhlo ;-)
Hihi a to víš, to já abys měla co kritizovat :)))
22.01.2014 13:57:16 | Amable seňor Marek
Mapy jo?...a bude i s průvodcem?..černovlasej, zelenookej,vysokej atd.? ;) ne musím sekat latinu tak jistě bez průvodce chjo..jo a zkritizuji neboj :D jak se mi nebude něco zdát máš to tam;)
22.01.2014 15:03:25 | xoxoxo
Noo, koukám, že naprosto nejsem Tvůj typ :D takže ano, bez průvodce ;-) musím Tě hlídat přece jen taky ;-) i když latinu neumím :))
Už se těším :P ;)
22.01.2014 17:24:31 | Amable seňor Marek