Moje Vánoce
Moje Vánoce
Na nos mi sedla můra
jež vyletěla z Tvých dlaní
křídla jak březová kůra
dárek od mojí paní
Na Štědrý den se sluší
by přiletěli i Andělé
tu víla s bázlivou duší
snesla se ku mně nesměle
Před mými zraky do třetice
zjevil se hle - sám pod svící
překvapen byl jsem převelice
když stál tu strojek holicí
Děkuji Tobě, Tys ta víla
života sladký elixír
konečně pošlu svého kníra
až někam daleko za Vesmír
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1, Bakchus
Komentáře (1)
Komentujících (1)