Co v tepu srdce natažených blan
tam-tamy, já - bílá z černých vran
co tok tvé řeky, z koryta teče ven
co slunce rozpuštěné v další nový den
- jsem s tebou, v tobě, stále žiju dál
i přes strach, přes smrt, které jsi se bál
- jsem tam, přesto tady, skryta pod rubáš
můj milý, cožpak mi ruku nepodáš?
Nojo no zas dobrý ..;)
27.01.2014 15:28:54 | xoxoxo
nejde mi to... tohle bylo vyždímaný a ... jsem nějakej moc šťastnej na psaní asi :D
27.01.2014 22:33:09 | JoeBLACK