není lepší jít někdy proti proudu, než splývat? kdoví.. :)
30.01.2014 15:23:44 | PacificTrans
Já myslím, že je vždycky lepší vyčnívat z davu, být originál. Bohužel si to někdy člověk ani neuvědomuje, že je ztracen mezi ostatními. Možná proto, že žít takhle, je to mnohem snazší...
30.01.2014 20:13:51 | Taloued
Tak aby takový človíček potom svoji jedinečnou identitu/originalitu nadobro neztratil. .) Byla by to škoda.
31.01.2014 15:57:56 | PacificTrans