Ten konec mi tam nějak nesdí...nevím jak s tím naložit, ale zbytek fajn.
Nejvíce se mi líbí tato část:
největší problém života je
jeho neschopnost čelit smrti
jiní říkají
že je to přednost
až když projel vlak a smetl je
řekli si všichni co zbyli
že na kolejích by už stát neměli
To je fakt super myšlenka, asi ne převratná, ale skvěle napsaný...
asi tak.
RM.
01.02.2014 21:54:19 | Robin Marnolli