Anotace: Znáte ty pocity, když vám někdo ublíží a pak ho musíte vidět...
oběvil... OBJEVIL, když jsem to četl, tak jsem fakt nečekal, že to napsala slečna, které je 15, krásná báseň, jen tak dál :)
09.02.2014 09:37:21 | SmallGeorge
Díky, jinak na věku nezáleží, chybu opravím, no a báseň není dle ostatních kvalitní, řekněme, že to vychází pouze z mích skušeností, pocitů a emocí. (tato ,,báseň,, vznikla z fóbie z jednoho člověka, mám z něj panickou hrůzu.) Užij si den. :)
09.02.2014 12:59:32 | Rozdrcená duše.
Na ostatní nehleď, snaž uklidňovat sama sebe a najdi si zálibu ve verších, zbavíš se tak pocitů, které tě zbytečně stahují, na ostatní se vyser ;)
09.02.2014 13:45:53 | SmallGeorge