Obávám se, že králové podivných úřadů mají stále k moudrosti předaleko a ke Tvé výzvě zůstanou bohužel hluší... :-( Právě jsem v rádiu slyšel, jak dozorčí rada Českých drah opět obrátila po intervenci nového ministra dopravy (Antonín Prachař - ANO) o 180 stupňů a znovu dala zelenou ke zbourání architektonicky cenného havířovského nádraží... Arogance moci pod taktovkou podivných developerských zájmů jen převlékla kabát...
25.02.2014 08:30:11 | Amonasr
..to je horor :)
ale má to užasnou dinamiku a hafo neotřelých výraz..takže seriál..se těším
24.02.2014 20:11:59 | poeta
:-)))..myslíš?!
..no fag je, že na tý terase mne napadají věci vcelku překvapivé..
..tedy někdy...to bude tou barvou hrozna..;-)))
..ale neboj jen co puchejř přidá trochu na forsáži..
..je na řadě bílé a to vyklidní...
25.02.2014 05:29:56 | isisleo