Osamělý klaun.
Anotace: Někdy se tak cítím.
Jsem osamělý klaun
na prknech,zvaných Svět.
Beru si všechnu vášeň,
plány i odvahu,
vše,po čem všichni touží...
a nevrátím již zpět.
Krmím svůj chtíč,
zírám jiným do oken...
a směji se nad úsilím,
vymanit se z šedi.
Najít správný klíč
a otevřít ty dveře,
za nimiž Fortuna sedí.
Vše marné!
Nevyhraješ násilím,
prosbami či pláčem.
Vše kolem stárne,
jsi životem k zemi tlačen.
Tak volám:
"Stačí,to již stačí"!
Jsem osamělý klaun,
na prknech,zvaných Svět.
Beru vám naději,
lásku i přátelství...
A to mě posílí.
Teď máte mi co závidět.
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, zelená víla
Komentáře (2)
Komentujících (2)