Osel co třese se
Anotace: ale padaj z něj zlaťáky
třebaže projdu uchem jehly
v knize a navíc historické
m románu
stoprocentně
raděj rozlije si inkoust
spisovatel
ve své hlavě
pěkně staromódně
ruku v ruce s klasiky
na jejichž zahradách
vyrostl plevel
intelektuálové
rádoby
přišli z přírody stejně jako
jejich pletené tašky přes rameno
a nic moc myšlenky v nich
ups
kde beru tu drzost
brát si je do
úst
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Amonasr, andílek, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)