Při úsvitu,když zase nemohl jsem spát
slyšet byl nebeských křídel šum
orchestr ptačí začal svižně hrát
radostným zpěvem naplnil se celý dům.
Zrak svůj otevřel jsem v svěží den
nechal se prodchnout tóny ptačích trylků
něco mě táhlo mezi holé stromy ven
prožít si vzácnou ranní chvilku.
Při úsvitu,když zase nemohl jsem spát
slyšel jsem v tichu svoje srdce jinak bít
předjarní vánek za kliku začal brát
s nadějí,že něco uvnitř bude se dít.