...je krásné posílat a dostávat dopisy,zkusit je dopsat a opravdu poslat.
Je to dnes vzácné,ale o to cennější....Technika to kouzlo nenahradí.../úsměv/.
Jsem ráda,že občas mohu dopis poslat.....,ale i dostat.Ji.
10.03.2014 17:06:47 | jitoush
.-)))..to máš pravdu..a hlavně u těch fag milostných..
..to napětí a čekání na odpovědi......a pak ta radost:-)
..dnes to vyřeší max pár semesek a kouzlo se vytratí do éteru..
..žádné nostalgické čtení po letech..;-)
11.03.2014 06:00:05 | isisleo
Jsme poskládáni ze spousty neodeslaných dopisů... :-)
10.03.2014 11:21:42 | Amonasr
:-)))..takovej malej poštovní úřad..asi;-)
11.03.2014 05:52:35 | isisleo
:-D Asi jak kdo - někdo třeba i trošku větší... například já... ;-))
11.03.2014 12:27:37 | Amonasr