svíčky dovoněly
lístky růží opadaly
srdce prožraly emoce
hladových krys
hážeme si slova ostrá navzájem
jako bumerang co vrací se
do podpásových míst
jen počkat kdo dřív se trefí...
tváříme se dešťově
ponuře - z l e
ruce nohy a gesta
milovat je nenávidět
nenávidět milovat
nakonec
to ale dopadne vždycky stejně-
žena o s o l í
a muž p ř i s l a d í