Dívka s vlaštovkou
Anotace: http://3nityholy.blogspot.cz/2014/03/divka-s-vlastovkou.html
Nikdo ti neřekl holčičko v pyžamu u klíčové dírky
Že nic není napořád
Mýdlové bubliny praskají ve výškách
Papírové vlaštovky se lámou a padají ti na bosé zeboucí nohy
Nikdo ti neřekl holčičko unavená od pláče
Že co se ztratí zůstává ztracené
Lidé se ztrácejí jeden druhému držící se za ruce
V prázdných náručích kde nemůžeš zůstat bez umačkání sebe samé
Nikdo ti neřekl holčičko v moři pocitů
Že srdce z poutí ti dá jen když pochybuje
Knihy se lámou ve hřbetech
Stejně jako ty když všechno bolí a zdá se bezvýsledné
Nikdo ti nikdy neřekne
Že lhát se musí
Holčičko důvěřivá bez záchranného kruhu
Nikdo ti to nikdy neřekne bez uzardění
Jen on
Když naposledy práskne dveřmi
A tobě se zbortí domeček
I s klíčovou dírkou
K bosým nohám s vlaštovkou
Přečteno 399x
Tipy 16
Poslední tipující: Ishtar, Zrska, Amonasr, Raaven, KORKI, jitoush, enigman, KatkatkaW, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)