Jsou hlavolamy, které nejsou určeny k rozmotání, jen k rozmotávání... ;-)
18.03.2014 15:05:02 | Amonasr
.-)))..a nepovídej:-)))..žebyvá vlastní zkušenost?
..když nejhorší je, že jsem kapku zvědavá...někdy..
..a nechce se mi moc čekat na rozmotání..
..znova podotýkám, že někdy..:-)))
18.03.2014 17:32:12 | isisleo
:-))) To víš, že vlastní zkušenost :-D Rozmotávám neustále, ale do úplného konce jsem ještě nikdy nerozmotal... ;-)) Ale od rozmotávání Tě tím nechci nijak zrazovat, hlavně když je co rozmotávat... ;-)
18.03.2014 17:40:06 | Amonasr
:-)))..neboj..kdyby náhodou..mám plnou almaru klubíček..
..a i nějakej šmodrch by se našel..:-)))
18.03.2014 18:06:52 | isisleo
...ta se mně fakt líbí....život je někdy krušnej,ale stojí to za to
i s těmi všemi hlavolamy...jednou se ježek z klece vytáhne a všechno to do sebe pěkně zapadne.Ji.
18.03.2014 08:42:49 | jitoush