Anotace: •••
..se vylíhlo z upovídaných úst
a díky slabosti pro smích
mohlo dále růst
jako soužití dvou ovocných šťáv
Divné, že?
Ano, ta líheň z ukecané papuly
(vysvětlím)
To bylo tak, že se hromy a blesky nahnuly
směrem k šedi ostravského kouře
a rázem vznikl úkaz
zvaný též jako..
bouře
Lámat si hlavu, srdce či žaludek
už zkrátka není tolik trendy
jako založit akciovou lásku
a vyplácet dividendy
..třeba Amorkům z Piccadilly
Ano, ta slabost
(vysvětlím)
To jen díky ní jsem se tak hlasitě smál
a pokud mě kdy zaleješ
budu ti růst na záhonku
dál
....ze soužití dvou ovocných šťav může vzniknout koktejl se zajímavou
chutí....Ji.
23.03.2014 19:42:26 | jitoush