Jednou
budu věřit lidem tak
že si pověsím nad hlavu cihlu a zavřu oči
v úplně růžových šatech.
(vzdech)
Ne to ne!
žiju jak v cukrový vatě
a stěnami ježkovy klece
můžu volně propadávat sem a tam
ale věřit lidem
to je úplně jiná kategorie
Taky nepožádáte koně, aby Vám dělal akupunkturu
Mohli byste přijít o oko
a kůň o iluze
To jen momentální opulentní nánosy
groteskního štěstí
způsobí že zapomeneme
že máme oči
.
.
.
.
Ovšem já
budu jednou věřit lidem tak
že si do kafe úplně přestanu dávat mlíko
...snažím se věřit lidem....no a někdy mi spadne cihla na hlavu.....Ji.
25.03.2014 20:18:05 | jitoush
žiju v ježkově kůži
a ježka jsem poslal mezi lidi
.... ať se stará
***- .... .optimista ...* ... :-))
25.03.2014 12:56:48 | HarryHH
Tahle je opravdu dobrá. Povedla se ti filozofko. :O)
25.03.2014 01:52:09 | Tichá meluzína