Skoro tchýně
Anotace: Tak asi je to známé třeba tak nějak všem...
Zítra přijdou přát...
Musím na stul něco dát.
Hody o 1 chodu z rohlíku
víno jak ze štovíku..
Zítra přijdou v podvečer
zakončit tak krásný den.
Projít bytem ..1 zdí..vlastně jednou místností,
na zahrádce se podívat, zda není popelník tam snad!
Pak se usadí, budou hlasitě se smát
a očima protínat utulné hnízdo naše..
Zítra přijdou s pugétem
s věcí co se nehodí..
Tak zvykni si..
Nehodíš se ani ty...
Však mě nidko nevyhodí...
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Urban, vodnař
Komentáře (1)
Komentujících (1)