Svým způsobem
věčnost bych chtěla znát
-jak věčně milovat?-
nikdy se nezeptat...
Chtěla bych větrem vlát
a rýmy malovat
srdcem,
co žárem hoří.
Svým způsobem
držet bych chtěla svět
čas vrátit o krok zpět
a chtěla bych opět
slyšet těch tisíc vět
které znám nazpaměť
z úst,
co slova boří.
Svým způsobem
chtěla bych navždy snít
skřivánky nechat znít
svět nechat rozednít...
Chtěla bych v dlaních mít
zlatavý slunosvit
paprsků
z blýskavých moří...
Čtu si jí, sluníčko se mi opírá v tvář a já si říkám proč ne :) Dobré dílko!
Budu se Ti muset podívat ještě na zoubek, jestli jich nemáš více.
07.04.2014 10:19:32 | Roger