Svým způsobem je to kruté... ale na jednu stranu máš pravdu v tom, že někdy je lepší neříct to... Takhle jsem ztratila svého nejlepšího přítele... a je to teď pro mne mnohem bolestnější, než kdybych jen stála a nic neříkala... třeba by to dopadlo úplně jinak ... :)
03.04.2014 19:32:34 | Aiury
Hm těžký no... Znám to je to blbý a vůbec to bohužel ... dohromady nefunguje... Ikdyž bych si asi přál aby ten koho miluju mi byl zároveň i nejlepším přítelem... No a co je ještě blbější... že ať to dopadne jakkoliv, vždycky jeden nebude mluvit pravdu a ztratí no...
03.04.2014 13:43:13 | Madanik
Máš pravdu.. Ale o toho člověka přijít nechceš, jsi sice upřímný, ale neříkáš a nedáváš najevo své city, kdybych byla upřímná, tak bych o něj přišla, takhle s ním mohu být. Tedy ono to je tak, že jsem si myslela, že moje city jsou přátelské, ale pak se mi stalo něco, co mě zase vrátilo city k němu. Možná že to je jen nostalgie, ani pořádně teď nevím co cítím. Ale jediné co vím, že je dobře, že si myslí, že necítím nic k němu. Hrozně nám to zlepšilo vztah, i byť jen přátelský. A za to mi to stojí.
03.04.2014 19:24:55 | Taya