Lidem mým

Lidem mým

Anotace: Já svoje sociální cítění nikam zahazovat nebudu...

Tak často ukazuji jiným

dobré, co v sobě nenajdou

protože nemají sil hledat

a smutní z toho leckdy jsou...

 

Málokdy jde to skoro samo

častěji chce to spoustu dní

kolikrát slyším nedůvěru

a vím to, že mi nevěří...

 

Každý to bere že jsem hodná

a proto říkám věcí pár

a že jsou jenom mou iluzí

to však není klam, já mám dar...

 

Já přece nevidím, co není,

ono to celou dobu je,

jen nikdo z vás to neukáže

a pravda, ani neskryje...

 

Lidé se nedívají kolem

a nehledají skrytý klad,

jiné je moje nastavení

často srdce mi nedá nehledat.

 

Říkali často, že jsi špatná

ti lidé co prostě jen nechápou?
Nevěř jim! Mně věř, proč nevěříš?

Já říkám ti pravdu, oni lžou!

 

Přijde mi smutné na tom světě

člověka leká, co běžné není,

že zloba a zášť nepřekvapí

a z pochvaly jsou vyděšení...

 

Autor genca, 07.04.2014
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: Zrska, Amonasr, zdenka, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

"kolikrát slyším nedůvěřu" ... prosím opravit, jinak je to smutné, ale pravdivé :(

07.04.2014 22:45:57 | SmallGeorge

líbí

Moc díky za upozornění, opraveno. :)

08.04.2014 01:10:25 | genca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel