Vzpomínky
Anotace: bydlím v domově důchodců, mám vzpomínky...
Vzpomínky na mládí,
vrací se jak stěhovavý ptáci,
přijdou a zase odletí,
a víc se nenavrací.
Růžové květy jabloní,
barva ta mě okouzlila.
Vzpomínka krásná,
jak motýl přelétavý,
je pozdrav z dáli
pro mě tak milý, nečekaný.
Měsíc už nesvítí,
hvězdy už nezáří,
bolest i naděje...
Noc všechno zakryje.
Ráno pak sluníčko,
zasvítí maličko,
oči se rozzáří
znovu je naděje.
Přečteno 294x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Gabriela Green, Aiury, jitoush, AndreaM, radexk, Zrska
Komentáře (6)
Komentujících (4)